Close button

Politika privatnosti

Na sajtu Euro Garni Hotel kome pristupate sa https://www.euro-garnihotel.rs/, primarna briga nam je privatnost naših posetilaca ( potencijalnih klijenata ).

Zbog toga Vam detaljno objašnjavamo kako beležimo I koristimo vrste podataka koje prikupljamo u kompaniji Euro Garni Hotel.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili dodatnih pitanja u vezi sa politikom privatnosti.

Datoteke sa beleškama

Kompanija Euro Garni Hotel, kao I većina sajtova, koristi standardnu proceduru korišćenja datoteka fajlova. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete sajt.

Sve hosting kompanije rade ovo kao deo analitike hosting usluga.

Podaci prikupljeni u datotekama fajlova uključuju adrese internetskog protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vreme, stranice s upućivanjem / izlaskom i broj klikova.

Ovi podaci nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da Vas identifikuju.

Svrha informacija je analiziranje trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na sajtu kao i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići

Kolačiće“ koristimo kao I većina drugih sajtova…

Oni se koriste za skladištenje informacija, u vezi sa stranicama na sajtu kojima je posetilac pristupio ili ih posetio.

Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija.

Politika privatnosti – Nezavisni oglašivači

Nezavisni oglašivači ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama I koji se pojavljuju u kompaniji Euro Garni Hotel, a koji se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski prime vašu IP adresu kada se to dogodi.

Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Morate da znate da Kompanija Euro Garni Hotel nema pristup ili kontrolu nad kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Naša Politika privatnosti se ne odnosi na druge oglašavače ili veb lokacije.

Politika privatnosti za decu

Još jedan deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu dok pretražuju Internet. Podstičemo roditelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju mrežne aktivnosti svoje dece.

Kompanija Euro Garni Hotel ne prikuplja namerno nikakve lične podatke koji se mogu identifikovati od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete slučajno pružilo ovakve informacije na našoj veb stranici, iskreno Vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate I potrudićemo se da odmah uklonimo takve podatke iz naše evidencije.

Politika privatnosti Online

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su delili i / ili prikupljali na sajtu kompanije Euro Garni Hotel.

Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu sa ove veb lokacije.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim Uslovima i odredbama.

Copy link
Powered by Social Snap