Ratarski put 37b, 11080 Zemun Belgrade, Srbija
VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ PRIORITET A VAŠ PONOVNI DOLAZAK NAŠ NAJVEĆI USPEH
O hotelu

Euro Garni hotel, najmlađi član Lion grupe, otvoren je 2009. godine.
Moderan gradski hotel kategorisan sa četiri zvezdice idealan je za sve posetioce Beograda, bilo da u prestonicu dolaze iz poslovnih ili turističkih razloga.

Nalazi se u Zemunu, u delu u kom posluju mnoga predstavništva velikih inostranih i domaćih kompanija. Atraktivnosti lokacije hotela doprinosi neposredna blizina međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla” kao i auto puta E-75 koji omogućava jednostavan pristup hotelu, kako iz pravca Zagreba / Novog Sada tako i iz Skoplja / Niša. Sa druge strane, ukoliko želite da upoznate jedan od najlepših delova Beograda koji leži na obali Dunava, iz našeg hotela veoma lako stižete do svih delova Zemuna: keja, kule Gardoš, brojnih restorana na Dunavu, Glavne ulice, Opštine Zemun i drugih atrakcija.

Udaljenost hotela od značajnijih tačaka:
  • Međunarodni aerodrom „Nikola Tesla“ – samo 7 minuta
  • Airport City – 9 minuta
  • Kombank Arena – 10 minuta
  • Beogradski sajam – 11 minuta
  • Kula „Gardoš“- 5 minuta
  • Opština Zemun – 5 minuta
  • Centar Beograda – 10 minuta
  • Autobuska/železnička stanica – 12 minuta
  • Madlenianum – 5 minuta

Spoj modernog ambijenta, komfora i perfektne usluge su naš zaštitni znak.

Smeštajne kapacitete hotela čini 19 soba uključujući 11 superior i 8 standardnih soba

Pri projektovanju hotela posebna pažnja je usmerena ka uređenju soba, odabirom najkvalitetnijih materijala za izradu nameštaja i posteljine. Svaka soba poseduje krevete sa antialergijskim dušecima proizvođača “Dormeo”, sef za odlaganje važnih predmeta, radni sto, LCD TV, kablovsku Internet konekciju i TV, WiFi, telefon, SOS, fen za kosu, mini bar, klima uređaj sa individualnim podešavanjem.
U prizemlju hotela nalazi se aperitiv bar koji je otvoren od 00:00 h do 24:00h. Predstavlja savršeno mesto za predah i poslasticu na kraju poslovnog dana.

Doručak serviran na bazi švedskog stola svojom ponudom zadovoljava i najrazličitije zahteve u ishrani. Poslužuje se u periodu od 07:00h do 10:00h.

Za poslovne sastanke, treninge, seminare i manje korporativne proslave na raspolaganju Vam je sala čiji kapacitet je do 25 osoba uz različite postavke. Iznajmljivanje sale podrazumeva i korišćenje prateće opreme: platno, projektor i flip chart. Wireless Internet je dostupan u celom hotelu i besplatan je za goste.
Parking hotela je otvorenog tipa, pod video nadzorom. Ukupan kapacitet je 15 mesta.
Organizujemo i uslugu transfera od/do aerodroma ili bilo kog drugog dela grada. Tim profesionalnog osoblja, komforna vozila i pristupačna cena su razlozi zbog kojih se naši gosti opredeljuju za udobno putovanje kroz Beograd.

Vreme prijave u hotel je od 14:00h, a vreme odjave do 12:00h.